Організатором цих змагань була обласна організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Турніри відбулися у суботу в селищі Лисець.

До програми цьогорічної спартакіади ввійшли змагання з шашок і шахів, гирьового спорту, дартсу, настільного тенісу, волейболу і футзалу.
Такі заходи сприяють популяризації фізичної культури і спорту, здорового способу життя та залученню мешканців до занять у спортивних секціях і гуртках.

За результатами змагань наша футзальна команда та команда з дарсту здобула перші місця. У шахах гравець Володимир Шкандрій також виграв призове місце. Волейбольна збірна громади виборола друге місце, “бронзу” здобули команди з настільного тенісу та гирьового спорту.

У загальному заліку збірна Ворохтянської громади посіла друге місце.

Селищний голова Олег Дзем’юк висловлює подяку за організацію участі нашої команди у змаганнях директору КО ФОК “Олімп” Івану Білоусу, тренеру Михайлу Обідняку та відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради. Також дякує за наполегливу гру та виявлені чудові результати всім гравцям команд.

Бажаємо успіху і наснаги на наступних змаганнях!

Світлини: Іван Білоус і прес-служба ВФСТ “Колос”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30