24 і 25 червня у населених пунктах громади відбулися віче-панахиди. Заходи приурочені до Дня Героїв та були присвячені вшануванню пам’яті всіх українських вояк – борців за свободу країни, починаючи від воїнів часів Київської Русі, карпатських опришків і до учасників Революції гідності, бійців АТО/ООС на Донбасі, захисників України сьогодні.

У різні часи, при різних режимах та окупаціях, вони віддали свої життя за волю, мову та культуру.

Організацією віче займалися центри культури, дозвілля молоді та спорти Ворохтянської селищної ради (директори – Марія Завальнюк і Аліна Семків). Панахиди провели всечесні отці Петро Попович у Татарові та Василь Михайлюк у Ворохті.

Вшанувати пам’ять Героїв минулого і сьогодення прийшли працівники органів місцевого самоврядування, мешканці села Татарів і селища Ворохта. Слова шани промовили селищний голова Олег Дзем’юк і староста села Татарів Юрій Ясінський.

Жертва, яку приносили і зараз приносять люди з різних куточків держави в ім’я збереження незалежності  – неоціненна. Підтримуємо один одного у цій боротьбі, шануймо історію української землі та всіх людей, які пролили кров за волю і соборність нашої держави. Низько вклоняємося Захисникам та Захисницям, що зараз обороняють нас від московського ворога. І пам’ятаємо всіх загиблих Героїв.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30