Вчора, Ворохтянський селищний голова Олега Дзем’юк провів робочу зустріч із представниками АТ «Укрзалізниця». Залізничників представляли працівники вінницької станції-вокзалу: начальниця Олена Михайленко, головний інженер вокзалу Сергій Магляк, заступниця начальниці Валентина Ковтонюк та начальниця виробничо-технічного відділу Тетяна Березенська.

На зустрічі, перш за все обговорили перспективи розвитку залізничних станцій Ворохти та Татарова в умовах воєнного часу. Під час спілкування звернули увагу на проблемні питання та шляхи їх вирішення. Селищний голова високо оцінив роботу залізничників у воєнний час і відзначив, що зміцнення співпраці принесе користь, як нашій громаді так і «Укрзалізниці». Особливо звернули увагу на покращення якості обслуговування та залучення нових комерційних послуг, що сприятимуть збільшенню пасажиропотоку та загалом відвідуваності залізничних станцій.

Учасники зустрічі ознайомилися із інфраструктурою вокзальних споруд Ворохта та Татарова. Не оминули увагою і громадський простір «Колійовий» у Татарові, де мали змогу ознайомитися з історією розвитку залізниці на теренах нашої громади.

P.S. Зазначимо, що зараз на залізничний станції «Ворохта» тривають ремонтні роботи фасаду вокзалу та перону. Влітку ремонт перону було проведено на залізничний станції в Татарові.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30