З початком війни мільйони наших співгромадян, на жаль, потрапити у непрості ситуації і потребують допомоги. Задля вирішення питань та надання допомоги тим, кому вона необхідна, було створено портал “Поряд”.

“Наша мета проста: зробити так, щоб той, хто потребує допомоги, отримав її від тих, хто поряд. Без десятків волонтерських чатів та постів у соціальних мережах. Все в одному місці, просто і зручно. Допомога в декілька “кліків” — говорять організатори платформи.

Щоб попросити про допомогу, потрібно зайти на сайт “Поряд”

https://poryad.in.ua/

та заповнити коротку форму з інформацією про те, яка саме допомога вам потрібна. Далі українці, які поряд та можуть допомогти, побачать заявку на порталі та зв’яжуться з вами.

Для того щоб допомогти, потрібно лише вибрати свій регіон. Усі запити про допомогу відсортовані за категоріями, обрати можна ту, яка найбільше підходить вам. Вже зараз на сайті люди просять, можливо, саме про вашу допомогу.

Зазначається, що платформа “Поряд” – не є волонтерською організацією. Це сервіс для розміщення запитів та їхнього пошуку.

Коротке відео з описом того, як працює портал ви можете переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=xABVoaSaFZU

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30