Пам’ятаємо, що діти – це наше майбутнє та водночас найвразливіша група населення. У ці складні для нашої країни часи особливо важливо, щоб вони відчували підтримку дорослих та знали, що їх захистять, а їх права є непорушними.

Тож до міжнародного День захисту дітей розповідаємо про можливості безкоштовного розвитку, допомоги та розваг для наших дітлахів.

  • Простір дружній до дитини у Ворохті – місце, де діти можуть навчатися за допомогою сучасних ноутбуків, принтерів та навушників, малювати на піску, проходити майстер-класи з дизайну, театральної майстерності чи просто спілкуватися. Всі заняття є безкоштовними, для участі дитини батьками потрібно всього лише заповнити анкету-згоду безпосередньо у просторі. Детальніша інформація про майстер-класи є у їх телеграм-каналі: http://t.me/dytyachyy_prostir_vorokhta. Адреса: центр культури, дозвілля, молоді та спорту смт Ворохта, третій поверх. Час роботи: пн-пт, з 10.00 до 18.00.
  • У просторі також доступні індивідуальні безкоштовні консультації з психологом. Записатися можна за телефоном: +380 98 774 14 21
  • Захід до дня захисту дітей у Татарові “Дитячий Бум”. Діти будуть малювати графіті, грати у м’яча та інші спортивні забави. Час і місце: 2 червня (п‘ятниця), о 15.00 у Татарівському центрі культури, дозвілля, молоді та спорту.
  • Захід до дня захисту дітей у Ворохті “Holli Fest”. Заплановані спортивні змагання та найголовніше – кидання кольоровим порошком. Дрес-код: білий одяг (порошок відпирається). Час і місце: 4 червня (неділя), о 14.00 на території Ворохтянського центру культури.
  • Гурток малювання у Татарові. Щопонеділка та щоп’ятниці на 15.00 у центрі культури проводять безкоштовні заняття для дітей. При собі потрібно мати тільки художнє приладдя: олівці, фарби та фломастери.
  • Молодіжний ресурсний центр “Віадук єднає”. Вчора відкрився, а вже на цю п’ятницю заплановано корисний захід – English Speaking Club. Саме для тих, хто хоче у дружній та веселій атмосфері попрактикувати англійську мову, збільшити словниковий запас та покращити вимову. Центр відкритий для молоді від 14 до 35 років, вхід безкоштовний. Слідкуйте за анонсами подій на Facebook-сторінці Молодіжної ради Ворохтянської громади.
    Адреса: центр культури, дозвілля, молоді та спорту смт Ворохта (вул. Д. Галицького, 76).
  • Бібліотека у Татарові, де діти мають великий вибір різноманітної художньої та класичної літератури. Щоб взяти книгу, при собі треба мати або документ, що засвідчує особу та її адресу або грошовий залог.

Ми цінуємо та дуже хочемо, щоб наші діти були щасливими та розумними.

Тому робимо все, щоб більше батьків та дітей скористалися можливостями та відвідали заходи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30