Сьогодні у Татарівській гімназії відбувся пам‘ятний для випускників та щасливий для молодших учнів день – останній дзвоник.

На церемонії у Татарівській гімназії зібралися діти першого та дев’ятого класів, їх батьки та вчителі. Традиційно, урочистості у актовому залі розпочали з гімну та молитви за наших воїнів.

Гімназисти розповідали вірші, цьогорічні випускники заспівали пісню та підготували особливий сюрприз – відео зі щирими побажаннями для кожної вчительки.

Не забули згадати на святі захисників України, завдяки яким діти у тилу мають змогу спокійно завершувати навчальний рік. Учні поклали квіти до могили загиблого у російсько-українській війні воїна Владислава Шургалюка, до стели Небесної сотні і символічної могили борцям за волю України. Присутні вшанували померлих через агресію росії хвилиною мовчання.

Батьки висловили вдячність вчителям за їх терпеливе навчання та настанови. Селищний голова Олег Дзем‘юк побажав успіху у майбутніх починаннях та гарних канікул. Староста села Татарів Юрій Ясінський також привітав із завершенням навчального року і нагадав, що першого червня відзначають ще й міжнародний День захисту дітей.

Першокласники привітали випускників та почепили їм жовто-сині квіті. На церемонії за активну участь в художній самодіяльності Ворохтянської громади було нагороджено учасниць фольклорно-етнографічного колективу “Березунка”, хореографічного колективу “Гуцулята” та ансамблю “Росинка”.

Вітаємо випускників, вчителів та гімназистів із завершенням навчального року!

Бажаємо успішного вступу в омріяні ЗВО та гарних канікул.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30