Сьогодні, в приміщенні Ворохтянського центру культури, дозвілля, молоді та спорту відбулося відкриття ресурсного центру молодіжних рад “Віадук єднає”.

Урочиста частина розпочалася з молитви та освячення приміщення. Далі виступили керівник регіонального структурного підрозділу проєкту USAID “Демократичне врядування у Східній Європі” Володимир Аредов та менеджерка з виконання проектів USAID Єлизавета Плетньова.

Також висловив подяку за організацію ресурсного центру та сподівання на плідну співпрацю селищний голова Олег Дзем’юк. На завершення виступила Аліна Гриньків – директор Ворохтянського центру культури.

“Віадук єднає” стане простором, де молодь від 14 до 35 років може спілкуватися, грати в настільні ігри, знаходити однодумців, об’єднуватись та брати активну участь у житті Ворохтянської громади. У центрі скоро будуть доступні такі можливості для розвитку та дозвілля, як:

  • фотошкола;
  • школа мистецтв;
  • школа англійської та китайської мов;
  • еконавчання;
  • клуб “Юні екскурсоводи”;
  • школа медіаграмотності;
  • клуб ораторського мистецтва;
  • коворкінг та багато іншого.

Створення молодіжного ресурсного центру «Віадук єднає» стало можливими завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), і проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» у співпраці із громадською організацією «Світло культури» в рамках підтримки переміщених молодіжних рад Луганської області.

Вітаємо всіх причетних до створення центру та молодь Ворохтянської громади, адже це нові можливості для їх вільного спілкування та розвитку!

Ласкаво просимо у ресурсний центр “Віадук єднає”!

Адреса: Ворохтянський центр культури, дозвілля, молоді та спорту (вул. Д.Галицького, 76).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30