Вчора, 6 травня, у Ворохтянському центрі культури провели обласну мистецько-патріотичну акцію “Незламна мужність поколінь”, приурочену до 80-річчя створення УПА.

Кіноконцертна зала Ворохтянського Центру була вщент заповнена бажаючими долучитися до обласної патріотичної акції. Ведучі заходу Аліна Гриньків і Назарій Дедерчук перш за все запросили отця Василя Типусяка, який поблагословив зібрання та помолився за наших воїнів.

Виступив на урочистостях Ворохтянський селищний голова Олег Дзем`юк, який зробив екскурс в історію України, згадав за полеглих наших військовослужбовців та вчергове нагадав, що війна триває і наші захисники та захисниці й надалі потребують підтримки та молитви.

Опісля, очільник громади відзначив грамотами учасників національно-визвольних змагань: Антона Шпільчака з Ворохти та Оксану Недоляк з Татарова.

Також для відвідувачів підготували виставку, присвячену визначним датам становлення України. Завершувався захід виступами представників Ворохтянського та Татарівського центрів культури. На сцені звучали пісні “Йшли селом партизани”, “Моя Україно”, “В нашім краї йде війна”, “Нас війна не там зустріла” та багато інших. На сцені показували хореографічну постановку “Мальви”, “Нехай квітує Україна”, театральні інсценізації під назвою “Останній вистріл: події в криївці” та “Сумна звістка”. Більше зображено на фото.

За чудові виступи дякуємо: театральній студії LEVANA, ансамблю “Струни серця”, учасникам Молодіжної ради Ворохтянської громади Ірині Зарецькій та Олександру Григорчуку, учню Ворохтянського ліцею Мазурець Іллі, танцювальному колективу “Гуцулята”, фольклорно-етнографічному колективу “Березунка”, вокалістам Анастасії Годорак, Поліховській Юлії та Дедерчуку Назарію, керівникам колективів Світлані Тинкалюк, Галині Степак, Гриньків Аліні та Петращук Галині.

Також дякуємо працівникам публічної бібліотеки Ворохтянської селищної ради, Антону Шпільчаку за надані картини для виставки, учасникам гуртків малювання Татарівського центру культури “Юні Художники” керівник Ярослав Візнович та “Дружби олівця та пензля” керівник Любов Москалюк, учениці Ворохтянського ліцею Марії Кірмощук за підготовлену виставку малюнків, Музею старожитності Татарова за надані експонати часів Майдану, отцю Василю Типусяку за проведену молитву, волонтерській спілці “Твій Дім – Твоя підтримка” – за надані експонати для експозиції повномасштабної війни росії проти України.

Чекаємо на наступних заходах!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30